Tudomány és kutatás

Tudomány és kutatás

A Zoner Szoftver mennyiségi licenszelése keretében beszerezhető licenszek...

Ugyanúgy, mint a mérés eredmények, minden projekt fotódokumentációja is szisztematikus hozzáállást igényel az adatok feldolgozásánál.  A Zoner Photo Studio program úgy lett kifejlesztve, hogy bármilyen nagyságú fotódokumentáció tartalommal elbírjon megőrizve a képek 100%-os minőségét és a hozzárendelt  metaadatokat.

A tudományos kísérletek eredményei nemcsak a méréseknél vagy vizsgálatoknál való precizitástól függenek, de attól is, hogy hogyan tárolják, kezelik a megszerzett mérések eredményeit, felmért adatokat róluk. Ha egy ilyen adat egy digitális fénykép, szükséges hogy az megfelelően legyen feldolgozva és elmentve. A Zoner Photo Studio program erre a feladatra tökéletes.

Vannak helyzetek, amikor minden pixel számít. Máskor szükség van a színpaletta összes millió színárnyalatára. Ezért is a Zoner Photo Studio programot a kezdetektől fogva úgy fejlesztettük, hogy maximun hangsúlyt fektessen a kép minőségére a munkálatok során és ezáltal Ön bármikor számíthasson a fotódokumentációja megbízhatóságára.

 

Válassza ki az "Opciók" részben a kivánt licenszelést.

Ha nemtalálja azt a számítógép drb számot amire pontosan szüksége lenne...

Lépjen velünk kapcsolatba a sales@zoner.hu e-mail címen és kérje árajánlatunkat az Ön igényeinek megfelelő számítógép mennyiségre!

Változatok:
Ár: 19 300 Ft Áfával
Áfa mentesen: 15 195 Ft

Kosár

Darab: 0
Ár: 0 Ft Áfával
0 Ft Áfa mentesen

ZONER software Kft.

Villa-Baráth körút 13

9081 Győrújbarát

Magyarország

 

Tel:   +36 20 234 3883

               vagy a

      +36 06 21 381 4305

 

E-mail: sales@zoner.hu

 

 

 

 

 

   Íratkozzon fel

HÍRLEVELEINKRE!