Hallottam arról a szolgáltatásukról, hogy papír alapú képeslapot küldhetek a saját képeimből bárhová a világon. Hogyan működik ez a szolgáltatás?

 

Android 4.0 és magasabb operációs rendszerrel rendelkező mobil telefonra vagy táblagépre és telepített Zoner Photo Studio applikációra van szüksége. Az utóbbi ingyenesen letölthető a Google Play -ről, amelyben a képszerkesztés funkcióinak széles skáláját úgyszintén megtalálja.

Az applikáció beállításaiban allítsa azokat a fiókokat, amelyekből a fotókat szertné ha megjelennének "Mobil képek" között. Ezekből fogja tudni majd a képeslapokhoz kiválasztani a képeket. Tehát: Beállítások > Select folders > fiókok hozzáadása = Mobil Photos Folders

Miután kiválasztotta a kivánt képet, lehetősége van a kép köré keretet adni és azt követően üzenetet írni a képeslap hátoldalára a kiválasztott betű típussal.

Ezután megadja a címet, ahová küldeni szeretné. A megadott címet a az epplikáció elmenti az esetleges későbbi felhasználásra vagy változtatáshoz.

A fizetés Google Wallet vagy PayPal fizető rendszerrel lehetséges, amit egyszerű regisztráció és a fizetői kártya beállítását követően a fiókban rengeteg oldalon, webshopban fel tud majd a jövőben használni.

 

A képeslapot nem sikerült elküldenem, a megrendelés részleteiben hiba jelentés jelenik meg. Mi ilyenkor a teendő?

A létrehozott képeslapot, amely automatikusan elmentődik, kérjük próbálja elküldeni újra. A hibát nem stabil vagy gyenge Wi-Fi jel is okozhatja.  Ha ezt követően sem sikerül a képeslap elküldése, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az admin@zoner.hu mail címen.

 

Vissza a GYIK-be...

 

További segítségre van szüksége? Lépjen kapcsolatba

ügyfélszolgálatunkkal!

 

Rendelkezésére állunk telefonos elérhetőségünkön:

+36 20 234 3883 vagy a +36 06 21 381 4305

Hé - Pé: 8.00 - 16.30 

ZONER software Kft.

Közép utca 16. 3. em. 305., 9024 Győr 
Adószám: 13576712-2-08  
Közösségi Adószám: HU13576712

 

Tel:   +36 20 234 3883

 

E-mail: sales@zoner.hu

 

 

 

 

 

   Íratkozzon fel

HÍRLEVELEINKRE!