Hogyan tudom meg, hogy a Zoner Photo Studio program fog működni az én számítógépemen is? Megvásárlás előtt van lehetőség a program kipróbálására?

A minimális rendszer követelményeket, amelyek szükségesek a ZPS program működéséhez, itt megtekintheti.
Ajánlatos a Zoner Photo Studio (ZPS) programot kötöttség nélkül először a 30 napos INGYENES próba verzióval kipróbálni. A próba verzió minden olyan funkciót tartalmaz, amelyet a teljes értékű PRO verzióban is megtalál.

 

Hogyan vásárolhatom meg a  Zoner Photo Studio-t?

 

Mi az online vásárlás menete?

Ha azonnal megszeretné vásárolni a Zoner Photo Studio terméket, kérjük kattintson ide.

  1. Első lépésként válassza ki a kivánt terméket. Ha már korábbi Zoner Photo Studio verzió tulajdonos, upgrade keretein belül jogosult az aktuális verzió kedvezményes áráért megvásárolni a terméket. A termékek a következő csoportba osztódnak: Új licensz (vagyis nem rendelkezik régebbi verzióval), upgrade 16os verzióról (16os verzió tulajdonosa), upgrade 7-15 verzióról (7-15 verziók között már valamelyik verzió tulajdonosa).
  2. Második lépésként fontolja meg, hogy 1 vagy több számítógépre kivánja a licenszet megvásárolni. Ha több számítógépre, kérjük tekintse meg árainkat háztartások/családok számára illetve a vállalatok, iskolák és egyéb intézmények számára
  3. Miután kiválasztotta a kivánt terméket, bal oldalt kattintson a "Kosár" szürke mezőre. Itt válassza ki a Fizetés és szállítás módját.
  4. Töltse ki adatait: kapcsolat cím, számlázási cím, szállítási cím. Upgrade esetében kérjük feltüntetni a korábban megvásárolt verzió számát és a licenszkulcsot. Ha a mező véletlenül üresen marad, a rendelését feldolgozó kollégánk e-mailben vagy telefonon jelentkezni fog Önnél.
  5. A lap alján egyet kell értenie az üzleti feltételekkel és a "Megerősít"-re kattintva elküldeni a megrendelést.

 

Milyen fizetői lehetőségeim vannak?

Ha azonnal megszeretné vásárolni a Zoner Photo Studio terméket, kérjük kattintson ide.

  • On-line
  • Utalással
  • PayPal-on keresztül
  • Utánvétel formájában

Vállalatra is lehet vásárolni licenszet?

Ha a Zoner Photo Studio programot vállalatában szeretné használni, kérjük tekintse meg mennyiségi licenszeink kínálatát, vagy lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.

 

Mit jelent az ESD rövidítés?

Az ESD rövidítés az angol “Electronic Software Distribution”  szókapcsolatból ered és a jelentése elektronikusan kézbesített licensz. ESD vásárlása esetén a programot egyenesen weboldalunkról töltheti le és a teljes verziót az általunk e-mailben megküldött adatok segítségével tudja aktiválni. 

 

A megvásárolt programot használhatom két vagy több számítógépen (pl. asztali számítógép és notebook)?

Az alap Zoner Photo Studio 17 termék licenszbővítés megvásárlása nélkül a használatot csak egy számítógépen teszi lehetővé. A licenszhez viszont vásárolhat kedvezményes úgynevezett Licenszbővítést az egész háztartásra, které vám umožní nainstalovat a aktivovat program na libovolný počet počítačů v rámci vaší domácnosti. Az ilyen licenszet kizárólag magán személyként lehet használni, vállalati célokra a használata nem engedélyezett. 

A licenszbővítést az egész háztartásra megvásárolhatja itt.


Figyelem! : Az egész háztartás alatt az érvényben lévő jogszabályok szerint egy háztartásban élő hozzátartozókat lehet érteni.

Ajándékozhatom a megvásárolt ZPS-t valakinek?

Természetesen, mint valakinek ajándékba szánt terméket is megvásárolhatja a programot. Ha meglepetésnek szánja a programot, a rendelésben töltse ki a kapcsolat adatokat az Ön személyére. A megjegyzés részben pedig tüntesse fel a célszemély nevét és e-mail címét. A terméket már az Ő nevére regisztráljuk, viszont a licenszet Ön kapja meg. Az Ön dolga lesz hogy a licenszet át adja neki illetve a befizetett számlát gondosan megőrizze, amely igazolja a aprogram legális megvásárlását. 

 

Beszerezhető tanár/diák licensz is a termékből?

Igen, a diákok és tanárok részére kialakítottunk úgynevezett EDU ESD Zoner Photo Studio 17 PRO licenszeket (http://www.megrendeles.zoner.hu/termek/zoner-photo-studio-17-edu-diak-tanar-verzio-618/).

A megrendelést követően a diák tanulmányáról, a tanár munkahelyéről szóló igazolást e-mailben kell elküldeni az admin@zoner.hu e-mail címre.

 

Oktatási intézmények számára is biztosítanak mennyiségi licenszelés formát?

Igen. Ha szeretnék a Zoner Photo Studio programot intézményükben oktatás vagy oktatást kiegészítés célból használni, az iskolai multilicens megoldásunkat kínáljuk Önöknek. Minden fontos tudni valót megtudhatnak weboldalunkon itt.
Ha további kérdése van a licenszeléssel kapcsolatban, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

 

Vissza a GYIK-be...

További segítségre van szüksége? Lépjen kapcsolatba

ügyfélszolgálatunkkal!

 

 

Rendelkezésére állunk telefonos elérhetőségünkön:

 

+36 20 234 3883 vagy a +36 06 21 381 4305

Hé - Pé: 8.00 - 16.30 

ZONER software Kft.

Közép utca 16. 3. em. 305., 9024 Győr 
Adószám: 13576712-2-08  
Közösségi Adószám: HU13576712

 

Tel:   +36 20 234 3883

 

E-mail: sales@zoner.hu

 

 

 

 

 

   Íratkozzon fel

HÍRLEVELEINKRE!