ZONER Kft. - Cégbemutató

 

 

A ZONER Kft. kirendeltség központja a Cseh Köztársaságban található Brün városa. A ZONER társaság gyakorlatilag az egész világon rendelkezik képviseletekkel és kereskedelmi képviselőkkel – további kirendeltségei vannak példaul Szlovákián, Japánban és Amerikában is.  A Zoner társaság 4 következő részlegekre osztódik: 

 - software (Magyarországon ezt képezi a www.zoner.hu );

-  internet és e-komerce (Magyarországon ezt képezi a www.nemzethost.hu);

-  SSL tanusítványok (Magyarországon ezt képezi a www.sslmarket.hu);

 - kiadó (ZONERPress – Magyarországon nincs jelen).

A Szoftver részleg 1993-ban jött létre. Szoftvereink a digitális fényképek, grafikus szerkesztések, vonalkódok, multimediális publikáció és a vektoros klippartok felé irányulnak. Ilyen szoftvereink a Zoner Photo Studio, Zoner BarCode Studio, Zoner Draw.

Webhosting csapatunk 1998 jött létre és mostanáig ismert Czechia – Cseh informatikus Szerver név alatt. Czechia az egyik legismerteb és legrégibb része a csapatunknak. Több éves tapasztalat áll mögöttünk. Portfóliónk tartalmazza a serverhousingot a saját adat központunkban, webdesignt. Szlovák piacon létrejött 1998-ban a SlovakNET – Szlovák Informatikus Szerver, majd Magyarosyágon a Nemzethost. Az InShop rendszer 1998 jött létre és három hónapjára a leghasználtabb program lett az internetes vásárlásra. 

Az SSL tanusítványok eladásával 2013-ban kezdett el foglalkozni. Vállalatunknál beszerezhetőek olyan közismert tanusítványok mint a Thawte, Symantec, GeoTrust, RapidSSL. 


Legújabb szoftverünk a digitális fényképek rendszerezésére, szerkesztésére és publikálására szolgáló Zoner Photo Studio 17-es verziója.

 

 

A Brün-i székhelyű ZONER software, a.s. rendelkezik leányvállalattal USA-ban, Japánban, Magyarországon, Lengyelországban, Szlovákiában...

ZONER software Kft.

Közép utca 16. 3. em. 305., 9024 Győr 
Adószám: 13576712-2-08  
Közösségi Adószám: HU13576712

 

Tel:   +36 20 234 3883

 

E-mail: sales@zoner.hu

 

 

 

 

 

   Íratkozzon fel

HÍRLEVELEINKRE!